| Ocak 15, 2009, 12:07:56 ÖÖ |
|
|
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak temamız değiştiği için eskiden açılan konulardaki yazı renginin siyah olmasından kaynaklanan bir problem var bu temada siyah yazılarda siyah olduğundan okunmuyor.Ben düzeltmeye çalışıyorum ama lütfen sizlerde bu tarz konulara denk gelirseniz aynı özeni gösterirseniz sevinirim.
Hepinize iyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 19, 2009, 11:36:40 ÖS |
|
SaFKaN
|
Hayata Dair bölümdeki bütün yazılar okunur hale getirilmiştir. İlgilenmek isteyen adminler o bölüme bakmasın...
İyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 19, 2009, 11:53:55 ÖS |
|
bαL10cuк
|
anLamıom o işLerden kbakmaın Bi girişirsem site çöker xD ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Dosyasi, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Belgesi, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Programi, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Oyunlari, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Download, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Resimleri, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Hikayeleri, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Haberleri, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Indir,
YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Yükle, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Videosu, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Arsivi, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR, Paylasim, Oyun, Torrent,YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLAR
|
Yükleniyor...
| | |