| Eylül 22, 2008, 12:59:34 ÖS |
|
|
Kadınlar Güzel Bİr Hediye Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapTıkla İndir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2010, 12:59:33 ÖS Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 27, 2008, 11:18:05 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
süper bi slayt saol
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Ağustos 30, 2009, 04:58:33 ÖS |
|
erkanerden
|
çok tşk.ler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 28, 2009, 03:56:11 ÖÖ |
|
koray06
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 03, 2009, 02:59:02 ÖÖ |
|
olcay1111
|
iide ben göremedim bu slaytıı :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 03, 2009, 03:01:08 ÖÖ |
|
olcay1111
|
indrimemeizmi lazım linkte yok sanki slaytıda göremedik ya bende bir sorunvar /:\ yada bu konuda:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 26, 2010, 12:33:23 ÖS |
|
ayşeli
|
bişe görünmüyo boşuna üye oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 26, 2010, 01:00:14 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
bişe görünmüyo boşuna üye oldum
İsterseniz yeniden bakın
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Dosyasi, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Belgesi, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Programi, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Oyunlari, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Download, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Resimleri, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Hikayeleri, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Haberleri, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Indir,
Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Yükle, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Videosu, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Arsivi, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt, Paylasim, Oyun, Torrent,Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ve Tanrı Kadını Yarattı Bunu Kaçırmayın derim Muhtesem Bir Slayt
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |