| Temmuz 30, 2009, 11:59:30 ÖS |
|
|
Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür. Açtır ama şüphelenir kontrol etmeye başlar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi… Tilkiye sorar: "Ne yapıyorsun dostum?" Tilki cevap verir: "Hiç… yatıyorum." -Burada bir bud var. -Evet var. -Neden yemedin? Tilki sakince cevap verir ; "BU GÜN ORUCUM" Kurt kendinden emin ; "Ben yiyeyim o zaman" Tilki "Buyur afiyet olsun" der. Kurt buda uzanır uzanmaz bir patlama ortalık toz duman kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar. Bunu gören kurt ; "LAYN .Ş.E.R.E.F.S.İ.Z. HANİ ORUÇTUN?"
Tilki pişkin pişkin ; "Biraz önce top patladı duymadın mı ?"
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 11, 2010, 02:48:12 ÖS |
|
serdar1111
|
eee boşuna tilki olunmuyo demi..teşekkürler çok güzeldi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Tilkinin orucu Dosyasi, Tilkinin orucu Belgesi, Tilkinin orucu Programi, Tilkinin orucu Oyunlari, Tilkinin orucu Download, Tilkinin orucu Resimleri, Tilkinin orucu Hikayeleri, Tilkinin orucu Haberleri, Tilkinin orucu Indir,
Tilkinin orucu Yükle, Tilkinin orucu Videosu, Tilkinin orucu Arsivi, Tilkinin orucu Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tilkinin orucu, Paylasim, Oyun, Torrent,Tilkinin orucu, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tilkinin orucu, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tilkinin orucu
|
Yükleniyor...
| |