| Ağustos 18, 2009, 09:54:08 ÖS |
|
|
   Tür : Fantastik / Macera Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009 Yönetmen : Iain Softley Senaryo : David Lindsay-Abaire , Cornelia Funke (Kitap) Yapım : 2008, Almanya / İngiltere / ABD , 106 dk. Oyuncular Brendan Fraser (Mo Silvertongue Folchart) , Andy Serkis (Capricorn) , Eliza Bennett (Meggie Folchart) , Paul Bettany (Dustfinger) Mortimer ''Mo'' Folchart ve 12 yaşındaki kızı Meggie tam bir kitap kurdudur. Fakat bu onlar için tehlikelidir, çünkü ne zaman yüksek sesle bir kitap okusalar karakterler gerçek dünyaya karışır ve gerçek hayattan biri de kitaba karışır. Bir gün Meggie'nin annesi de bu yüzden Inkheart adlı bir kitaba karışmıştır. Mo, 10 yıl boyunca süren aramalarının sonucunda kitabı bulur. Ama karısına ulaşmak için çabalarken Inkheart'ın kötü kalpli kahramanı Capricorn Meggie'yi de kaçırır. Amacı kötü karakterleri gerçek dünyaya yaymaktır.  
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 29, 2009, 01:13:24 ÖS |
|
barik
|
Eyv...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 07, 2009, 05:34:50 ÖS |
|
sanane
|
tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 07, 2009, 06:31:02 ÖS |
|
sanane
|
tnkkkk
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 09, 2009, 09:52:12 ÖS |
|
| Şubat 16, 2010, 07:50:00 ÖS |
|
shotufuk
|
helal güzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 03, 2010, 11:45:26 ÖS |
|
winstonnnx
|
güzel filme benziyor teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 06, 2010, 09:54:18 ÖS |
|
| Mart 22, 2010, 07:43:22 ÖS |
|
layemutr
|
resekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 21, 2010, 01:29:25 ÖS |
|
| Nisan 21, 2010, 01:32:35 ÖS |
|
svetiksim
|
açamadım yaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 21, 2010, 02:22:20 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
açamadım yaaaaaa
En kısa sürede konu Güncellenecektir.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 06, 2010, 09:01:41 ÖS |
|
| Temmuz 14, 2010, 03:57:09 ÖÖ |
|
washburn
|
gardaşmm
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 05, 2011, 10:40:55 ÖÖ |
|
ykanarya
|
teşekkür :O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Dosyasi, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Belgesi, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Programi, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Oyunlari, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Download, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Resimleri, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Hikayeleri, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Haberleri, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Indir,
Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Yükle, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Videosu, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Arsivi, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD , Paylasim, Oyun, Torrent,Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Mürekkep Yürek - Inkheart | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip.XViD-OpeD
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |