| Aralık 03, 2009, 12:43:55 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 13, 2009, 07:16:38 ÖS |
|
saymn
|
icergi gormek icin yaziyorum ne cikarsa aLLAH RAZI OLSUN)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 15, 2009, 09:15:57 ÖS |
|
| Mayıs 23, 2010, 11:55:21 ÖÖ |
|
tuffkid
|
P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 29, 2010, 10:19:58 ÖS |
|
| Mayıs 29, 2010, 10:20:50 ÖS |
|
filaroden
|
LİNKLER KIRRRRRRRRIIIIK *****
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 23, 2010, 01:55:14 ÖS |
|
fbaski00
|
:1
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 12, 2010, 05:35:08 ÖS |
|
esattan75
|
sağol kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 16, 2010, 03:27:36 ÖS |
|
yusigs
|
umuyorum link saglamdır emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 18, 2010, 09:37:44 ÖÖ |
|
hmm8
|
bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Dosyasi, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Belgesi, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Programi, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Oyunlari, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Download, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Resimleri, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Hikayeleri, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Haberleri, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Indir,
Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Yükle, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Videosu, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Arsivi, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Amerikan Pastası 7 Aşk Kitabı Türkçe Alt yazılı
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |