| Aralık 27, 2008, 04:57:37 ÖS |
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapTıkla İndir
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
| Aralık 27, 2008, 05:09:12 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Emeğine sağlık çok tatlı ::)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 27, 2008, 05:16:35 ÖS |
|
BircgiM
|
tşkr ederim canım sende tatlısın :-* :)
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
| Aralık 03, 2009, 03:15:18 ÖÖ |
|
olcay1111
|
yanlız lik silinmişş :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: yerim seni.... Dosyasi, yerim seni.... Belgesi, yerim seni.... Programi, yerim seni.... Oyunlari, yerim seni.... Download, yerim seni.... Resimleri, yerim seni.... Hikayeleri, yerim seni.... Haberleri, yerim seni.... Indir,
yerim seni.... Yükle, yerim seni.... Videosu, yerim seni.... Arsivi, yerim seni.... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
yerim seni...., Paylasim, Oyun, Torrent,yerim seni...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, yerim seni...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, yerim seni....
|
Yükleniyor...
| | | |