| Aralık 01, 2009, 10:40:03 ÖS |
|
|
Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 08, 2010, 03:49:13 ÖS |
|
serdar1111
|
Sonsuzlukta büyüyen ruhum gibisin Arttıkça artıyorsun içimde Ben uzay boşlugu,tek yıldızım sensin Sona eriyorsun karadeliklerimde
Yalansız sözler duymak isterdim dudaklarından Ve inanmak sana bir kere olsun En derinime saklanan tutkun son bulmadan Bırak ruhum sensiz senlerle dolsun
Kelimeler büyüsünü bozar aşkların Çok şey söylemem tutkuların üstüne Benim meltemlerim,senin fırtınaların Bırak yazılmasın kağıtların üstüne
Saklı kalsın herşey bozulmasın büyüsü Sözler derunumda yazılı dursun İstemem hiçbir yaldızı hiçbir süsü Gönlümdeki ağaçta kazılı dursun
Sözler sona erer,tükenir kelimeler Manalar hep gözlerin ardında durur Sözler tükense de hiç susmaz gözler Bakışlar daima sonsuzluktan dem vurur
Gidiyorum bu defa senden habersiz Gözlerindeki yıldızları kaybetme sakın Kalbim çığlıklarda lakin dilim sessiz Gidiyorum gittiğim yer uzak,yakın adressiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Yalnızlık coştu yüreğimde Dosyasi, Yalnızlık coştu yüreğimde Belgesi, Yalnızlık coştu yüreğimde Programi, Yalnızlık coştu yüreğimde Oyunlari, Yalnızlık coştu yüreğimde Download, Yalnızlık coştu yüreğimde Resimleri, Yalnızlık coştu yüreğimde Hikayeleri, Yalnızlık coştu yüreğimde Haberleri, Yalnızlık coştu yüreğimde Indir,
Yalnızlık coştu yüreğimde Yükle, Yalnızlık coştu yüreğimde Videosu, Yalnızlık coştu yüreğimde Arsivi, Yalnızlık coştu yüreğimde Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Yalnızlık coştu yüreğimde, Paylasim, Oyun, Torrent,Yalnızlık coştu yüreğimde, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yalnızlık coştu yüreğimde, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yalnızlık coştu yüreğimde
|
Yükleniyor...
| |