| Şubat 16, 2010, 11:32:50 ÖS |
|
|
Acıkcası ben pek yağmuru sevmem bana hep hüzün verir .Ama sakin yağan bir yağmurda duygusal ask şiirleri fısıldar gibi gelir insana... :P:L Hoş ben şir de sefmem yaf ben romantik de degilim galiba :D
|
|
|
|
|
|
Nereye Gideceğini Bilmeyen Yelkenliye Hiç Bir Ruzgar Yardım Edemez
|
|
| Şubat 16, 2010, 11:39:23 ÖS |
|
bushra81
|
ayh koptum yaa ecemi olunca böle oluyo dimek kikikikikiki:) nereye ne konusu acmışımmmmmmm yok böle bişe resil oldum :UU
|
|
|
|
|
|
Nereye Gideceğini Bilmeyen Yelkenliye Hiç Bir Ruzgar Yardım Edemez
|
|
|
Google Words: Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Dosyasi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Belgesi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Programi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Oyunlari, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Download, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Resimleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Hikayeleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Haberleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Indir,
Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Yükle, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Videosu, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Arsivi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Paylasim, Oyun, Torrent,Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?
|
Yükleniyor...
| |