Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 683 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?  (Okunma Sayısı 683 defa)
Şubat 16, 2010, 11:32:50 ÖS
bushra81'in Bilgileri
bushra81
Newbie
*

Üye ID 1495
Kayit Tarihi Mayıs 28, 2009, 12:02:21 ÖÖ
Nerden DÜZCE
Mesaj Sayisi 10
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Acıkcası ben pek yağmuru sevmem bana hep hüzün verir .Ama sakin yağan bir yağmurda duygusal ask şiirleri fısıldar gibi gelir insana... :P:L Hoş ben şir de sefmem yaf ben romantik de degilim galiba  :D

Nereye Gideceğini Bilmeyen Yelkenliye Hiç Bir Ruzgar Yardım Edemez
Şubat 16, 2010, 11:39:23 ÖS
bushra81'in Bilgileri
bushra81
Newbie
*

Üye ID 1495
Kayit Tarihi Mayıs 28, 2009, 12:02:21 ÖÖ
Nerden DÜZCE
Mesaj Sayisi 10
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

ayh koptum yaa ecemi olunca böle oluyo dimek kikikikikiki:) nereye ne konusu acmışımmmmmmm yok böle bişe resil oldum  :UU

Nereye Gideceğini Bilmeyen Yelkenliye Hiç Bir Ruzgar Yardım Edemez

Google Words: Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Dosyasi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Belgesi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Programi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Oyunlari, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Download, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Resimleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Hikayeleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Haberleri, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Indir, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Yükle, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Videosu, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Arsivi, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir? Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Paylasim, Oyun, Torrent,Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Yağmur Yağarken Size Neler Hissettirir?

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS