| Eylül 08, 2008, 10:23:01 ÖÖ |
|
|
 Program wav dosyalarını birleştirir veya wave dosyalarını daha büyük bir wav dosyasına ekler. Birleştirilecek veya eklenecek wav dosyalarının formatının ne olduğu önemli değildir, örneğin farklı model sıklığı, model başına kanal veya veri farklılığı olabilir, Wav Birleştirici bunları içine alabilir veya aynı karakteristikte bir wav dosyası halinde birleştirebilir. (Wav veya Wave , dalga biçimli ses dosyası formatı için yetersizdir.) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 19, 2009, 10:21:29 ÖS |
|
| Nisan 23, 2010, 02:05:12 ÖS |
|
okan0389
|
asd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Dosyasi, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Belgesi, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Programi, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Oyunlari, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Download, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Resimleri, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Hikayeleri, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Haberleri, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Indir,
Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Yükle, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Videosu, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Arsivi, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı, Paylasim, Oyun, Torrent,Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Wav Combiner v1.11 Waw dosylarını kesip birleştirme programı
|
Yükleniyor...
| | |