| Nisan 29, 2010, 03:52:39 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Nisan 29, 2010, 10:17:45 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hepsi çok güzel özellikle alttakine bayıldım ;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Wallpapers Dosyasi, Wallpapers Belgesi, Wallpapers Programi, Wallpapers Oyunlari, Wallpapers Download, Wallpapers Resimleri, Wallpapers Hikayeleri, Wallpapers Haberleri, Wallpapers Indir,
Wallpapers Yükle, Wallpapers Videosu, Wallpapers Arsivi, Wallpapers Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Wallpapers , Paylasim, Oyun, Torrent,Wallpapers , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Wallpapers , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Wallpapers
|
Yükleniyor...
| |