| Temmuz 23, 2009, 11:47:37 ÖS |
|
|
Kırkında bir aşk çıkageldi Belli ki şaşırmış yolu Giriverdi aşk kapısından içeri Bin bir naz içinde Kibar şık ipince Yer yerinden oynadı Dingin ömür Değişti birden
Her yer aşk buram buram Her yer toz duman Fırtına bora kasırga Sulusepken tipi Sağanak Ahmak ıslatan
Ve aşk bardaktan boşanırcasına
Gözlerde şimşek Çakmak çakmak
Kırkında Kırk bilinmeyenli Bir aşk çıkageldi Bardaktan boşanırcasına Kırkında da yaşanırcasına.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 24, 2009, 01:54:23 ÖS |
|
Gul2o
|
Cook GuzeLmis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ve aşk güzelim aşk Dosyasi, ve aşk güzelim aşk Belgesi, ve aşk güzelim aşk Programi, ve aşk güzelim aşk Oyunlari, ve aşk güzelim aşk Download, ve aşk güzelim aşk Resimleri, ve aşk güzelim aşk Hikayeleri, ve aşk güzelim aşk Haberleri, ve aşk güzelim aşk Indir,
ve aşk güzelim aşk Yükle, ve aşk güzelim aşk Videosu, ve aşk güzelim aşk Arsivi, ve aşk güzelim aşk Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ve aşk güzelim aşk, Paylasim, Oyun, Torrent,ve aşk güzelim aşk, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ve aşk güzelim aşk, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ve aşk güzelim aşk
|
Yükleniyor...
| |