| Mart 02, 2008, 11:36:12 ÖÖ |
|
|
BU GÜNE KADAR YAPTIGIM UYARILARIN HADDİ HESABI YOK EĞER BURADA PAYLASIM YAPAN ONCA İNSANIN EMEĞİNİ HİÇE SAYIP HALA CRACK(İLAÇ) VERMEYE DEVAM EDERSE YA SİTE KAPANACAK YADA TEKRARDAN ELE ALICAM SİTEYİ BENİ TANIYANLAR BİLİR YAPICAM DEDİYSEM YAPARIM BU UYARIDA SONDU KARDEŞLERİM ARKADASLARIM CANLARIM BURADA SAATLERINI VERİP PAYLASIM YAPIYOR VE BUNA KARSILIK İNSANLARIN EMEKLERI RİSKE EDİLEBİLİYORSA BENDE O KİŞİLERİN GÖZUNUN YASINA BAKMAM KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN O VE ONLAR KENDINI BILIYOR
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 03, 2008, 11:17:32 ÖS |
|
bαL10cuк
|
???walla ben yapmıom hem eft arkadaşlar yaparım derse yapar ???
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 02, 2008, 10:28:12 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
banamı diyon kanka cıx ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 09:36:00 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Yok kanka o mevzu kapandı bir daha olursa siteyi ben kapatıcam zaten yada o kişiyi uyarmıyıcam...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 03, 2008, 09:42:30 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
şişşttt ne kapatması yha :S abiiiiii
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:22:49 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
kanka ben bı kapatırım sneı acılmazsın ölu adamın sangıgı gıbı ne kapatması la kımse sole ben sılım sen zahmet etme ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:23:47 ÖS |
|
EmRe-Y
|
kadir abicim siteyi kapatıcam diyosun ama istedikleride bu degilmi ? bi çıkıs yolu varsa ya da ne bilim yapılcak bişi varsa yap engelle ya da engelleyelim şu olayı..!! siteyi kapatman son düşünecegin şey olmalı bunca emek var bu sitede hiçe saymamalıyız...( diye düşünüyorum )
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:24:30 ÖS |
|
bαL10cuк
|
kadir abicim siteyi kapatıcam diyosun ama istedikleride bu degilmi ? bi çıkıs yolu varsa ya da ne bilim yapılcak bişi varsa yap engelle ya da engelleyelim şu olayı..!! siteyi kapatman son düşünecegin şey olmalı bunca emek var bu sitede hiçe saymamalıyız...( diye düşünüyorum )
bencede
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:27:33 ÖS |
|
EmRe-Y
|
bencede İlk defa bana katılıyosun ve zıt gitmiosun inanamıyorum ;D ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:29:12 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ay eft ne tesadüf :=) çünkü ilk defa doğru konuştun :P şaka şaka alınma : ) oqişş
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:31:10 ÖS |
|
EmRe-Y
|
ay eft ne tesadüf :=) çünkü ilk defa doğru konuştun :P şaka şaka alınma : ) oqişş
şaka şaka diyon ama lafıda gene eksik bırakmıon tüm hevesimi kırdın.. ;D illa bi zıt lık edecen ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:32:23 ÖS |
|
bαL10cuк
|
yha şaka yapıom
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:33:47 ÖS |
|
EmRe-Y
|
yha şaka yapıom
tmm tmm ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 07:36:02 ÖS |
|
bαL10cuк
|
sonunda
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: UYARI...... Dosyasi, UYARI...... Belgesi, UYARI...... Programi, UYARI...... Oyunlari, UYARI...... Download, UYARI...... Resimleri, UYARI...... Hikayeleri, UYARI...... Haberleri, UYARI...... Indir,
UYARI...... Yükle, UYARI...... Videosu, UYARI...... Arsivi, UYARI...... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
UYARI......, Paylasim, Oyun, Torrent,UYARI......, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, UYARI......, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, UYARI......
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |