| Temmuz 08, 2008, 12:25:45 ÖS |
|
|
 |
|
|
Utanıyorum Atam bu günleri gördükçe utanıyorum
Atam ; senin kurduğun fabrikalar satıldıkça,
Atam ; senin ve şehitlerimizin ne zorluklarla kazandığı topraklarımız satıldıkça ,
Atam ; senin kölelikten çıkartıp insan yerine koydugun kadınların çıkıpta hümeniyi istiyoruz dediklerinde ,
Atam ; senin halkın efendisi dediğin çiftçiye emekçiye başbakan ananı da al git dedikçe ,
Atam ; bu ülke İçin canlarını veren ŞEHİTLERİMİZE kelle denildikçe ,
Atam ; bu ülkenin en büyük gücü TSK ya hakaret edildikçe ,
Atam ; bağımsız özgür bir ülke kurduktan sonra ülkemiz bölünmeye çalışıldıkça ,
Atam ; yıllar önce savaştıgınız takkiyeci ziniyeti gördükçe ,
Atam ; bu ülke içn yaptıklarından sonra yobazlar çıkıp sana hakaret ettikçe ,
Atam ; senin kurdugun Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıl dolmadan takkiyecileri 100 yılın lideri seçildikçe ,
Türkiye Cumhuriyetinin tehlikede oldugunu hissettikçe , senin yıllar önce görüpte söyediğin " Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! " sözünü bildikçe
elimden birşey gelmeden oturdukça utanıyorum Atam utanıyorum ama napayım.... ALINTI 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 12:28:09 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
|
Google Words: UTANIYORUM ATAM Dosyasi, UTANIYORUM ATAM Belgesi, UTANIYORUM ATAM Programi, UTANIYORUM ATAM Oyunlari, UTANIYORUM ATAM Download, UTANIYORUM ATAM Resimleri, UTANIYORUM ATAM Hikayeleri, UTANIYORUM ATAM Haberleri, UTANIYORUM ATAM Indir,
UTANIYORUM ATAM Yükle, UTANIYORUM ATAM Videosu, UTANIYORUM ATAM Arsivi, UTANIYORUM ATAM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
UTANIYORUM ATAM, Paylasim, Oyun, Torrent,UTANIYORUM ATAM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, UTANIYORUM ATAM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, UTANIYORUM ATAM
|
Yükleniyor...
|