| Ekim 16, 2009, 08:37:50 ÖS |
|
|
filmler utorentte görünüyor fakat inmiyor? nasıl çözebilirimmmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 19, 2009, 10:14:33 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
filmler utorentte görünüyor fakat inmiyor? nasıl çözebilirimmmmmm
Arkadasım seedar görünüyor mu bak bakalım ona göre bir daha dene eğer seedar görunuyorda indiremıyorsan port ayarında sorun olabilir.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Dosyasi, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Belgesi, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Programi, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Oyunlari, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Download, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Resimleri, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Hikayeleri, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Haberleri, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Indir,
u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Yükle, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Videosu, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Arsivi, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm, Paylasim, Oyun, Torrent,u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, u torrent ten indiremiyorummmmmm yardımmmmmm
|
Yükleniyor...
| |