| Ağustos 08, 2008, 10:15:12 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 10, 2008, 03:33:40 ÖÖ |
|
снежинка
|
çok komikk :):)
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Ağustos 10, 2008, 08:09:07 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
10 NUMARA İCAT UZUN SÜRELİ KULLANIM PORTATİF ::) :D
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 10, 2008, 11:55:37 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
çok beğendim :D safkan sen kendine aldın mı ? :o
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ağustos 10, 2008, 06:57:23 ÖS |
|
SaFKaN
|
yok cnm almadım bana küçük gelir o :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 11, 2008, 11:14:25 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
blki büyükleri vardır :P
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ağustos 21, 2008, 01:08:43 ÖS |
|
DecipheR
|
Güzel Paylaşım :)
|
|
|
|
|
|
Kim Bu Cennet Vatan Uğruna Olmazki Feda?? "|DecipheR|"
|
|
| Ağustos 21, 2008, 01:18:05 ÖS |
|
EmRe-Y
|
başka ne beklenebilir ki zaten ::)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: Türk icadı küllük Dosyasi, Türk icadı küllük Belgesi, Türk icadı küllük Programi, Türk icadı küllük Oyunlari, Türk icadı küllük Download, Türk icadı küllük Resimleri, Türk icadı küllük Hikayeleri, Türk icadı küllük Haberleri, Türk icadı küllük Indir,
Türk icadı küllük Yükle, Türk icadı küllük Videosu, Türk icadı küllük Arsivi, Türk icadı küllük Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Türk icadı küllük, Paylasim, Oyun, Torrent,Türk icadı küllük, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Türk icadı küllük, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Türk icadı küllük
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |