| Ekim 15, 2009, 10:30:20 ÖS |
|
|
Kimdi kimdi kalan Giden mi suçludur herzaman? Ne zaman başlar ayrılıklar Dostluklar biter ne zaman
Her geçen Gün bir parça daha Aldı götürdü bizden Aynı kalmıyordu hiçbir şey Değişiyordu herşey kendiliğinden
Artık çözülmüştü ellerimiz Artık bölünmüştü yüreğimiz Birimiz söylemeliydi bunu Ötekini incitmeden
Kimdi giden kimdi kalan Aslında giden değil Kalandır terkeden Giden de bu yüzden gitmiştir zaten
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 09, 2011, 05:29:51 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Her geçen Gün bir parça daha Aldı götürdü bizden Aynı kalmıyordu hiçbir şey Değişiyordu herşey kendiliğinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Terkeden Dosyasi, Terkeden Belgesi, Terkeden Programi, Terkeden Oyunlari, Terkeden Download, Terkeden Resimleri, Terkeden Hikayeleri, Terkeden Haberleri, Terkeden Indir,
Terkeden Yükle, Terkeden Videosu, Terkeden Arsivi, Terkeden Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Terkeden, Paylasim, Oyun, Torrent,Terkeden, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Terkeden, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Terkeden
|
Yükleniyor...
| |