| Aralık 02, 2009, 12:27:52 ÖÖ |
|
|
Aylardan Eylül Mevsiminde hızla savrulan Rüzgarlarda okşanırdı Esmer tenindeki karamsı tüyler. Geldiğin ilk günün gecesinde Işıltılıiriela gözlerinle Girdin uykularıma Tenin dokundu lanetli tenime Ve ardından aşklar savruldu Bana hüznünü yaşatan Bütün eylüllerde…
Bir yosmadan öğrenmiştin Lanetli yanlarımı Kaçtıysam da kaybolmadı Kutsamış nehirlerde yıkadıysam da Yapışık kaldı tenime Temizlenmedi Muskacılara biat ettim Söz dinlemediler “Artık yalnızlık gibi kaderindir Lanetli yanların” dediler. Geldiğin ilk günün akşamıydı Ne kadar yakışmıştı Pembe fanilankısa saçların Ve esmer tenindeki karamsı tüylerin
İşte o günün gecesinde Yalnız gözlerimle dokunduğum Baş döndürücü İri kalkık göğüslerinle Girdin uykularıma Tenin dokundu lanetli tenime
Ve ardından aşklar savruldu Bana hüznünü yaşatan Lanetli ömrümdeki Bütün eylüllerde…
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 08, 2010, 03:54:42 ÖS |
|
serdar1111
|
hicrândı yokluğunu ruhumda saklı kılan, sevdayı gözlerinde bana yasaklı kılan. mahşer ki, yükseliyor arşa zerresi âh’ın her nefes bir kıvılcım, yandıkça körüklenen bir ah ki çırpınıyor yüreğinde sabahın mecnun’dan bilirim ki gelmeyecek beklenen
anladım bir hiçliğin peşine düştü adın ey gözleri sevdaya hep gülümseyen kadın her gece yalnızlığı arzulasa da ruhun göklerinden merhamet düşer aşkın bahtına visâlin gecesine gem vursa da gürûhun, baykuş konabilir mi bülbüllerin tahtına
silemezsin, bahtına gizlenen bunca kiri ruhunda fettan yazan fikrimin muhariri! bilseydim gece-gündüz ardından ağlar mıydım sever miydim bilseydim gözlerini bir hiçin hep durgun bir nehirken coşup da çağlar mıydım şimdi hücrelerimde çırpınıyor bir niçin
bir leyla gerek olsa bile istemem seni dermanımdır bilsem de hülyamdaki bûseni istemem sende kalsın yalnızlığın her rengi gözlerinden gerçeğe çıkan yol bana yeter istemem bu şarkıyı şarkıdaki ahengi bir acı düşlüyorum, hicrândan daha beter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Tenin dokundu lanetli tenime Dosyasi, Tenin dokundu lanetli tenime Belgesi, Tenin dokundu lanetli tenime Programi, Tenin dokundu lanetli tenime Oyunlari, Tenin dokundu lanetli tenime Download, Tenin dokundu lanetli tenime Resimleri, Tenin dokundu lanetli tenime Hikayeleri, Tenin dokundu lanetli tenime Haberleri, Tenin dokundu lanetli tenime Indir,
Tenin dokundu lanetli tenime Yükle, Tenin dokundu lanetli tenime Videosu, Tenin dokundu lanetli tenime Arsivi, Tenin dokundu lanetli tenime Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Tenin dokundu lanetli tenime, Paylasim, Oyun, Torrent,Tenin dokundu lanetli tenime, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Tenin dokundu lanetli tenime, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Tenin dokundu lanetli tenime
|
Yükleniyor...
| |