| Temmuz 07, 2009, 12:57:14 ÖS |
|
|

|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 02, 2010, 01:39:38 ÖS |
|
| Şubat 03, 2011, 11:45:23 ÖS |
|
onnurcan
|
:L:O:V:E
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 22, 2011, 03:21:18 ÖS |
|
azizbirol
|
harika
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 12, 2011, 02:45:27 ÖS |
|
boz1
|
dovus oyuları vazgecırmez
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2011, 05:30:49 ÖS |
|
salef
|
:G:
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 30, 2011, 10:39:19 ÖÖ |
|
iori_yagami
|
benim pc nin sistemi yetse indircem ama yetmiyor işte :(:(:(:(:(:(:(:(
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 17, 2012, 04:11:25 ÖS |
|
seyfi
|
TBR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Street Fighter IV Portable Oyun İndir Dosyasi, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Belgesi, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Programi, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Oyunlari, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Download, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Resimleri, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Hikayeleri, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Haberleri, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Indir,
Street Fighter IV Portable Oyun İndir Yükle, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Videosu, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Arsivi, Street Fighter IV Portable Oyun İndir Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Street Fighter IV Portable Oyun İndir, Paylasim, Oyun, Torrent,Street Fighter IV Portable Oyun İndir, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Street Fighter IV Portable Oyun İndir, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Street Fighter IV Portable Oyun İndir
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |