| Aralık 26, 2008, 01:33:45 ÖS |
|
|
Arkadaşlar soy ağacımı öğrenebileceğim bir program varmı? Ben bir kaç tane buldum ama onlarda sadece kendi soyağacını hazırlamak için programlar... Ben soyumu öğrenmek istiyorum... Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 03, 2009, 08:51:24 ÖS |
|
fatcil
|
tc kimlik numaranı yazıyorsun sonra çıkan listeden akrabalarını buluyorsun ama fazla geriye gitmiyor ben denedim link 90 günlük Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapTıkla Bakalım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2009, 11:05:58 ÖÖ Gönderen: ^^HaYaL_PReNSi^^ »
|
|
|
|
| Ocak 03, 2009, 09:27:01 ÖS |
|
SaFKaN
|
teşekkür ederim ama adres hatalı ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 04, 2009, 11:06:28 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tıkla bakalım hatalımı :) )))
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 06, 2009, 03:22:26 ÖS |
|
SaFKaN
|
valla 2 kişi bir işi beceremediniz diyeceğim ayıp olacak ;D biri eniştem biri arkadaşım ne desem olmuyor emme şimdi link çalışıyor ama indirdikten sonra açılmıyor :D ben soyumu öğrenemeyeceğim bunu anladım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 06, 2009, 03:33:01 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ben linki duzelttım programı indirmedım kıne:D bence bu işi yapabilecek tam anlamıyla bir program yoktur :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 07, 2009, 12:38:21 ÖS |
|
SaFKaN
|
Neyse yaa vazgeçtim bende ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Soy Ağacı Dosyasi, Soy Ağacı Belgesi, Soy Ağacı Programi, Soy Ağacı Oyunlari, Soy Ağacı Download, Soy Ağacı Resimleri, Soy Ağacı Hikayeleri, Soy Ağacı Haberleri, Soy Ağacı Indir,
Soy Ağacı Yükle, Soy Ağacı Videosu, Soy Ağacı Arsivi, Soy Ağacı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Soy Ağacı, Paylasim, Oyun, Torrent,Soy Ağacı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Soy Ağacı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Soy Ağacı
|
Yükleniyor...
| | | | | | |