Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Şoför Hidayet
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 251 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şoför Hidayet  (Okunma Sayısı 251 defa)
Nisan 12, 2009, 03:51:34 ÖÖ
Dark_AngeL'in Bilgileri
Dark_AngeL
Administratör
Sr. Member
*

Kisisel Mesaj ●•Yakın olmak için uzak dur benden !!!•●

Üye ID 15
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 03:47:56 ÖÖ
Nerden █ Karanlığın içinden █
Mesaj Sayisi 409
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hidayet ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam bir papazdir. Kapıda bir melek beklemektedir.

Melek pedere sorar: - Hiç günahın var mı ?

Peder: - Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca tanrıma dua ettim, karıma ve çocuklarıma sadık kaldım, insanlara ve hayvanlara hep yardım ettim.

Melek;
- Çok iyi. Bunları zaten biliyorduk. Al sana cennetin gümüş anahtarı.

Der ve sonra Hidayet’e döner;
- Senin hiç günahın var mı Hidayet?

Hidayet;
- Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım, tanrıya çok dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir de günahım vardı, çok sert ve hızlı otobüs kullanırdım.

Melek Hidayet‘e döner ve;
- Bunu da biliyoruz. Çok iyi. Al sana cennetin altın anahtarı.

Peder bu olaya sinirlenir;
- Ben hayatımı tanrıya adamışım siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?

Melek gülerek ;
- Oğlum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanırken herkes dua ediyordu.

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: Şoför Hidayet Dosyasi, Şoför Hidayet Belgesi, Şoför Hidayet Programi, Şoför Hidayet Oyunlari, Şoför Hidayet Download, Şoför Hidayet Resimleri, Şoför Hidayet Hikayeleri, Şoför Hidayet Haberleri, Şoför Hidayet Indir, Şoför Hidayet Yükle, Şoför Hidayet Videosu, Şoför Hidayet Arsivi, Şoför Hidayet Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Şoför Hidayet , Paylasim, Oyun, Torrent,Şoför Hidayet , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Şoför Hidayet , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Şoför Hidayet

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS