| Şubat 20, 2010, 10:41:09 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 08, 2010, 04:28:13 ÖÖ |
|
manci
|
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Dosyasi, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Belgesi, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Programi, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Oyunlari, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Download, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Resimleri, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Hikayeleri, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Haberleri, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Indir,
Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Yükle, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Videosu, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Arsivi, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sinek & The Fly (1986) BRRip TR, Paylasim, Oyun, Torrent,Sinek & The Fly (1986) BRRip TR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sinek & The Fly (1986) BRRip TR
|
Yükleniyor...
| |