| Nisan 30, 2010, 02:04:14 ÖS |
|
|
 |
|
|
Bu aşka dair sözleri bir araya getiremez oldum.Kırgınlıklar var artık...Elimde kalan aşkının güzel anları....
Birbirimize uzun cümleler kuramıyoruz,gözlerimizi kaçırıyoruz ve sanırım biz birbirimizi aşka feda ediyoruz...Birkaç güzel günün hatırına mı uzattık bu aşk oyununu???Sanki ilkkez aşkı yaşıyormuş gibi ardı ardına sevda sözleri dökülür oldu dilimizden ama kıymetini bilememişiz....
Şimdi yalnızlığım ve ben her gece aynı saatlerde bir kadeh şarap ve zehir-i zıkkım bir sigara gökyüzünde yıldızlar arasında yüzünü arar oldum...Dilimde ayrılık sözlerini geveliyorum,oysa biz en başında yanılmıştık...Ne sen beni yaşayabilirdin ne de ben seni....
Ayrılıklar aşkları yüceltir kimi zaman,gönülleri yaksada,ama bizim ayrılığımız aşkı düşman etti gönüllerimize....Birbirimizi seçtiğimiz gün korlar içine atmışız kendimizi...Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış...
Ve şimdilerde sihirli aşk sözleri kurmak isterken dilimden sitem sözleri dökülüyorsa bağışla yüreğim...
Biz aşKı yaşayamadık..Kendimize yaKıştıramadığımızdan.
alntı
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Dosyasi, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Belgesi, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Programi, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Oyunlari, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Download, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Resimleri, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Hikayeleri, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Haberleri, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Indir,
Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Yükle, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Videosu, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Arsivi, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış, Paylasim, Oyun, Torrent,Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenilgilerin yangınıymış
|
Yükleniyor...
|