| Ağustos 07, 2008, 10:25:49 ÖÖ |
|
|
:)umarım güzel vakit gecirriiz hep beraber:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 07, 2008, 10:26:44 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Ailemize hoş geldin sizlerinde katkılarıyla güzel vakit geçireceğiz 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 07, 2008, 10:28:15 ÖÖ |
|
FG
|
hoşbuldum:)inş umarım geciririz gecirmek için kendmce elmden geleni yapmaya hazırım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 07, 2008, 11:05:37 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g. ailemize umarım iyi vakit gecirirsin bu arada arakdsaslar sizde farkındamısınız ailemiz iyiden iyiye büyüyor :)
Bu arada FG avatarın çok hoş :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 07, 2008, 01:57:48 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Hoşgeldin FG .. İyi vakitler geçirmen dilekleriyle ...
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ağustos 07, 2008, 03:21:16 ÖS |
|
adigenazım
Ziyaretçi
|
:) hoşgeldiniz..........
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 07, 2008, 03:57:14 ÖS |
|
FG
|
hoşbuldum teşekkür ederm=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Dosyasi, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Belgesi, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Programi, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Oyunlari, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Download, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Resimleri, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Hikayeleri, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Haberleri, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Indir,
şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Yükle, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Videosu, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Arsivi, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:), Paylasim, Oyun, Torrent,şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, şeyy ben yeni geldm herkese selamlar:)
|
Yükleniyor...
| | | | | | |