| Nisan 10, 2008, 11:39:59 ÖÖ |
|
|
ne yanı ızmıtı atesemı vereyım ::) ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 12:09:59 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
ne yanı ızmıtı atesemı vereyım ::) ;D
BİLMEM ARTIK YAP BİŞİLER BAK MİLLET NELER YAPIYOO ;)
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Nisan 10, 2008, 12:12:07 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
tamam stad tepesındekı ormanı atse vercem ;D camdan bakarsın ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 12:17:26 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
TAMAM BAKARIMDA :D ORMANA ZARAR VERMEYELİM BAKARSIN YANGINI SÖNDÜREMEZLER BİZİM EVE KADAR GELİR YANGIN :D SEN BAŞKA BİŞİ YAP BUNU İSTEMİYORUM ;) DÜŞÜNNN ;)
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Nisan 10, 2008, 12:50:58 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
valla su an hıc bıse dusunecek halde degılım kredi kartı fatura kabarık gelmıs onu dusunuyom 1234 ytl ayın 14 de nasıl odeyecem onu hesaplıyom ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 01:17:40 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
valla su an hıc bıse dusunecek halde degılım kredi kartı fatura kabarık gelmıs onu dusunuyom 1234 ytl ayın 14 de nasıl odeyecem onu hesaplıyom ;D ;D ;D ;D ;D ;D
MAŞALLAH NE YAPMIŞSIN SEN ÖLEEE :D HARCARKEN DÜŞÜNMEDİN ŞİMDİ DE ÖLE KARA KARA DÜŞÜN İŞTEE ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 01:40:56 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
valla kendıme bısı almadım sadece kontur vs gıbı seyler oda cok degıldır olsa olsa 70 ytl felan hep dukkan ıcın masraf ;D ;D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 02:19:49 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
valla kendıme bısı almadım sadece kontur vs gıbı seyler oda cok degıldır olsa olsa 70 ytl felan hep dukkan ıcın masraf ;D ;D :D
öleyse tamam :D yeni iş kurdun kolay deil tabi ödersin yaa :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 07:41:24 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
;D mecbur
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 08:58:10 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
;D mecbur
doğru mecbursun :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 11, 2008, 10:12:24 ÖÖ |
|
Professional
Ziyaretçi
|
;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Dosyasi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Belgesi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Programi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Oyunlari, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Download, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Resimleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Hikayeleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Haberleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Indir,
SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Yükle, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Videosu, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Arsivi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Paylasim, Oyun, Torrent,SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :)
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |