| Nisan 07, 2008, 03:47:14 ÖS |
|
|
shangai üniversitesindeki bir öğrenci sevgilisine aşkını anlatmak istemiş. ve ne mi yapmış? üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğrenciye çikolatalar vererek akşam tam saat 20:00 de bazılarına ışıklarını açmalarını bazılarını da kapatmalarını söylemiş gerisini resimden izleyin... gerçekten çok güzel o saatte yüzlerce öğrenci insanın bildiği en yüce duygu olan "sevgi" tarafından yaratılan bu sanat eserini hayranlıkla izlediler. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 04:28:55 ÖS Gönderen: s-e-r-v-e-t »
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 04:02:15 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Çocuq zeki bişimiş aynı zamanda da romantik sonrada 2 sini bi araya getirmiş mantıklı bişi yapmış ;D ( aynı benim kafadan ) ;D
emegine saglık bengül +rep
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 07, 2008, 04:30:03 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
vay bee bı kıs benım ıcın bole yapsın ben dunyayı onun ıcın kalp halıne getırırım valla +rep ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 05:09:27 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
beğendiğinize sevindim azcık siz de örnek alın :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 05:27:04 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
ne yanı sımdı dıyorsunkı illa git taksim meydanına insanları bır araya getirip kalp seklımı yapayım ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 06:57:13 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
güzel bişey ahh ahh keşke biri de bana yapsa ama nerdee +rep emeğine sağlık ablacım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 06:58:23 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
sana yok ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2008, 01:47:05 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
ne yanı sımdı dıyorsunkı illa git taksim meydanına insanları bır araya getirip kalp seklımı yapayım ;D ;D ;D
neden olmasın gerçekten seviyosan yaparsın hem de süper olur ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2008, 07:34:41 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ahhhhhhh süper birşey yha harbi çocukmuş ben o kızın yerinde olsam o çocuğu asla bırakmam
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 08, 2008, 07:52:07 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
eft süper olmuş gerçektende sağol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 09, 2008, 11:59:06 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
tabi ki gidip aynısını yap demiyoz sana kopya çekmeyin de kendiniz farklı bişeyler düşünün ;D ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 09, 2008, 04:50:50 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
mesela demet senin icin okulu basayımmı ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 08:25:52 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
süper bişi yapmış çocuk yaaa o kızın yerinde olmak isterdim saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Nisan 10, 2008, 09:55:38 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
azmı yaptık uyusss >:( ;D 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 11:11:28 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
azmı yaptık uyusss >:( ;D 8) BÖLE BİŞİ YAPTINMI UYUSS >:(
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
Google Words: SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Dosyasi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Belgesi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Programi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Oyunlari, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Download, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Resimleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Hikayeleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Haberleri, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Indir,
SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Yükle, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Videosu, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Arsivi, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Paylasim, Oyun, Torrent,SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :)
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |