| Mayıs 23, 2010, 07:58:15 ÖS |
|
|

SisLi Bir Maziden Uzakta... RuYaLarimda Hep Sen Warsin...!

SisLi Bir Maziden Uzakta YaLnizca Sana Yakin.. GönLümün DaLgaLarinda Sevgim KaLsin BitMeyen RuyaLarimda Hep Sen Warsin...!

Bir Özlem War İçimde UZaklara Dogru Engin DenizLere sana Ve Aşkımıza
SisLi Bir Maziden Uzakta YaLnizca Sana Yakin GönLümün DaLgaLarinda Sevgim KaLsin Bitmeyen RuyaLarimda Hep Sen Warsin...!
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mayıs 23, 2010, 11:37:58 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Çok hos olmus emegine saglık m:m
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Mayıs 24, 2010, 09:37:26 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler hüzün_masalı
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: Sensizim Dosyasi, Sensizim Belgesi, Sensizim Programi, Sensizim Oyunlari, Sensizim Download, Sensizim Resimleri, Sensizim Hikayeleri, Sensizim Haberleri, Sensizim Indir,
Sensizim Yükle, Sensizim Videosu, Sensizim Arsivi, Sensizim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sensizim , Paylasim, Oyun, Torrent,Sensizim , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sensizim , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sensizim
|
Yükleniyor...
| | |