| Temmuz 31, 2008, 12:29:26 ÖS |
|
|
bende aranıza yeni katıldım, gerçi aramız pek kalabalık değil anladığım kadarıyla :) ama olsun burada olmak güzel ;)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 12:41:35 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Temmuz 31, 2008, 12:34:27 ÖS |
|
SaFKaN
|
Aramıza hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz efenim ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 31, 2008, 02:56:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ailemize hosgeldın şu an için çok kalbalık değil ama yakında daha iyi olacak buralar sizinde desteklerinizle iyi paylaşımlar ;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 31, 2008, 04:55:17 ÖS |
|
EmRe-Y
|
hosgeldİN ... İyi vakitler geçirmen dileğiyle . . .
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ağustos 02, 2008, 12:34:34 ÖS |
|
adigenazım
Ziyaretçi
|
cümleten hoşbulduk arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 06, 2008, 08:44:33 ÖS |
|
SaFKaN
|
hoşgeldin tekrardan paşam :)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2008, 08:59:33 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Ağustos 06, 2008, 09:45:07 ÖS |
|
adigenazım
Ziyaretçi
|
hoşgeldin tekrardan paşam :)
hoşbulduğumu biliyorsun değilmi :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 06, 2008, 09:53:40 ÖS |
|
SaFKaN
|
bilmezmiyim 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SELMLAR Dosyasi, SELMLAR Belgesi, SELMLAR Programi, SELMLAR Oyunlari, SELMLAR Download, SELMLAR Resimleri, SELMLAR Hikayeleri, SELMLAR Haberleri, SELMLAR Indir,
SELMLAR Yükle, SELMLAR Videosu, SELMLAR Arsivi, SELMLAR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SELMLAR, Paylasim, Oyun, Torrent,SELMLAR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SELMLAR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SELMLAR
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |