| Şubat 06, 2008, 06:17:58 ÖS |
|
|
Mrb arkadaslar ben siteye yeni üye oldum Pislik18 (EMRE) nin kankisiyim onun tavsiyesiyle geldim..Site gercekten cok hosuma gitti güzel vakitler gecirmek dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
AY'ın AşKI YaKAmozDA giZLi,GöZLerİnDEki YAKAmoZDa deNİzlEŞTiĞİmsiNN
|
|
| Şubat 06, 2008, 06:32:07 ÖS |
|
bysessiz19
|
h g okan sitemıze
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Şubat 06, 2008, 06:42:49 ÖS |
|
O-k-A-N
|
hoşbulduk kardeş
|
|
|
|
|
|
AY'ın AşKI YaKAmozDA giZLi,GöZLerİnDEki YAKAmoZDa deNİzlEŞTiĞİmsiNN
|
|
| Şubat 06, 2008, 06:49:09 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Kardeşim hoşgeldin sitemize
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 06, 2008, 07:43:59 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hoşgeldin okan iyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 07, 2008, 03:21:32 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
aramıza hosgeldın okan
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 07, 2008, 01:29:30 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hoşgeldin okan sitemize emre yi bende tanıyom sınıf arkadaşıyız bende onun kankisiyim iyi paylaşımlar ii vakit geçircene eminim :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 07, 2008, 02:13:33 ÖS |
|
EmRe-Y
|
demet bu bisim okan kısım tanımadın mı beee ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 07, 2008, 05:38:52 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
okan ben demet kusura bakma ya foto çok farklı çıkaramadım benim nick sensiz19 ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 07, 2008, 07:01:05 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
H.g kardeş aramıza
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 16, 2008, 10:25:54 ÖS |
|
fatcil
|
aramıza hoş geldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SElamm Dosyasi, SElamm Belgesi, SElamm Programi, SElamm Oyunlari, SElamm Download, SElamm Resimleri, SElamm Hikayeleri, SElamm Haberleri, SElamm Indir,
SElamm Yükle, SElamm Videosu, SElamm Arsivi, SElamm Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SElamm, Paylasim, Oyun, Torrent,SElamm, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SElamm, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SElamm
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |