| Eylül 09, 2007, 02:30:35 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 12, 2007, 12:56:50 ÖS |
|
bαL10cuк
|
zuhahahhahahahhahahaahhaha emeğğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 14, 2007, 02:52:24 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
:D :D emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Aralık 30, 2007, 08:31:03 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
kötu haberide gulerek vermek cok önemli ;D EE ŞAŞKIN OLUNCAA
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2007, 08:32:40 ÖÖ Gönderen: gunessim »
|
|
|
|
| Aralık 30, 2007, 01:11:53 ÖS |
|
EmRe-Y
|
tşkler emegine saglık :):):):)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 01, 2008, 06:35:32 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
hahaha kafasındaki ikizleri gorunce acaba tepkısı nasıl olur zuhahah emegıne saglık kardesım ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 09:29:35 ÖS |
|
selin
|
çok güzel olmuşşşş :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Şaşkın Doktorlar Dosyasi, Şaşkın Doktorlar Belgesi, Şaşkın Doktorlar Programi, Şaşkın Doktorlar Oyunlari, Şaşkın Doktorlar Download, Şaşkın Doktorlar Resimleri, Şaşkın Doktorlar Hikayeleri, Şaşkın Doktorlar Haberleri, Şaşkın Doktorlar Indir,
Şaşkın Doktorlar Yükle, Şaşkın Doktorlar Videosu, Şaşkın Doktorlar Arsivi, Şaşkın Doktorlar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Şaşkın Doktorlar, Paylasim, Oyun, Torrent,Şaşkın Doktorlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Şaşkın Doktorlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Şaşkın Doktorlar
|
Yükleniyor...
| | | | | | |