| Eylül 09, 2009, 05:17:57 ÖÖ |
|
|
[1] Çok büyük bir sır bilmek istiyorsan 5'e bak. [2] Sır numara 11'de. [3] Lütfen deli olma 15'e bak. [4] Havalı ol 13'e bak. [5] Ama önce 2'ye bak. [6] Kızma ama şimdi 12'ye bak. [7] Ben sadece "merhaba" demek istedim. [8] Söylemek istediğim şey 14'de yazıyor. [9] Lüüüütfeeeennn 4'e bakar mısın.? [10] Bu son sefer 7'ye bakar mısın.? [11] İnşallah deli olmazsın 6'ya bak. [12] Ay pardon 8'e bak. [13] Hiç kızma 10'a bak. [14] Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum 3'e bak. [15] Deli olmaya başlıyorsun ama 9'a bak. :D :D :D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2009, 05:22:01 ÖÖ Gönderen: Dark_AngeL »
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 10, 2009, 12:18:46 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
xD qüseL
emeqine saqLık
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ağustos 27, 2011, 11:50:41 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hepsi bir merhaba için miydi? :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SaDeCe BaK Dosyasi, SaDeCe BaK Belgesi, SaDeCe BaK Programi, SaDeCe BaK Oyunlari, SaDeCe BaK Download, SaDeCe BaK Resimleri, SaDeCe BaK Hikayeleri, SaDeCe BaK Haberleri, SaDeCe BaK Indir,
SaDeCe BaK Yükle, SaDeCe BaK Videosu, SaDeCe BaK Arsivi, SaDeCe BaK Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SaDeCe BaK , Paylasim, Oyun, Torrent,SaDeCe BaK , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SaDeCe BaK , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SaDeCe BaK
|
Yükleniyor...
| | |