| Temmuz 03, 2008, 11:56:06 ÖS |
|
|
Resim eklediğim zaman çok küçük gözüküyor hatta yazılar okunmuyor... bknz : Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yaphttp://masalaskim.com/forum/isinamazsin_aglarken-t4913.0.html;msg14487;topicseen#msg14487 ;)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 11:58:12 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Temmuz 04, 2008, 08:31:54 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
İyide gecen sefer resımler büyük oluyor dıye sikayet ettın bende ufalttıım :D daha ne yapayım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 04, 2008, 08:59:41 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Sorun hal edılmıstır okunacak sekılde boyutlandırılacaktır bundan sonrakı resımler :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 04, 2008, 11:51:27 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
Resim eklediğim zaman çok küçük gözüküyor hatta yazılar okunmuyor... bknz : Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yaphttp://masalaskim.com/forum/isinamazsin_aglarken-t4913.0.html;msg14487;topicseen#msg14487 ;) bence bunu dene ben burdan yüklüyorum tan foruma göre boy hem senin ayarlamana da gerek kalmıyo Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yaphe bu arada resmi seçtikten sonra dosya yollayı tıkla sonra forum 1 de kopyalayı tıkla sitede ekleyeceğin yere yapıştır de çok güzel çıkıyo Demet Bizim Sitede konularn altında gözat upload kısmından daha hlzı uğload edebılırısn birde nerden upload etiğin önemli dğeil çok büyük resımleri otomatık olarak küçültüyor :) boylece sayfanın dısına tasmasını engelledım :)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 01:06:44 ÖS Gönderen: ^^BeBeTo^^ »
|
|
|
|
| Temmuz 04, 2008, 12:33:32 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bizim kendi uploadımız var Demet abla
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 04, 2008, 12:36:31 ÖS |
|
SaFKaN
|
teşekkür ederim bilgileriniz için ama ben o şekilde resim yüklemekten bahsetmemiştim.Neyse Kadir abimiz ;) anlamış söylemek istediğim şeyi ve sorunu halletmiş... Hepinize teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Resim Ekleme Dosyasi, Resim Ekleme Belgesi, Resim Ekleme Programi, Resim Ekleme Oyunlari, Resim Ekleme Download, Resim Ekleme Resimleri, Resim Ekleme Hikayeleri, Resim Ekleme Haberleri, Resim Ekleme Indir,
Resim Ekleme Yükle, Resim Ekleme Videosu, Resim Ekleme Arsivi, Resim Ekleme Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Resim Ekleme, Paylasim, Oyun, Torrent,Resim Ekleme, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Resim Ekleme, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Resim Ekleme
|
Yükleniyor...
| | | | | |