| Kasım 18, 2009, 08:41:45 ÖS |
|
|
Her işlem butonu sonrası..radyo yenileniyor.. ayar yaparsanız sevinirim kardeşlerim.. kapattığımzda kapalı kalsın..calcağımız zaman kesilmesin..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 18, 2009, 10:14:43 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Her işlem butonu sonrası..radyo yenileniyor.. ayar yaparsanız sevinirim kardeşlerim.. kapattığımzda kapalı kalsın..calcağımız zaman kesilmesin..
Malesef bunun çözümü olarak herhangi bir modul kurulmus değil firefox kullanmanı tavsıye ederım orda çalısmaz radyo
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Radyo Dosyasi, Radyo Belgesi, Radyo Programi, Radyo Oyunlari, Radyo Download, Radyo Resimleri, Radyo Hikayeleri, Radyo Haberleri, Radyo Indir,
Radyo Yükle, Radyo Videosu, Radyo Arsivi, Radyo Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Radyo, Paylasim, Oyun, Torrent,Radyo, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Radyo, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Radyo
|
Yükleniyor...
| |