| Nisan 10, 2010, 05:30:43 ÖS |
|
|
 |
|
|
 İlk üç sefer sadece prenses içindi. Sonra zamanın kumları serbest bırakıldı. Her şeyi bir hiçlik gibi yutan lanetin karşısındaki tek engel "O" idi. Prens, her şeyi eski haline getirdiğini düşünürken kendi kaderinin kırılmasına sebep oldu. Sırf gelecek için ecel ile dans etti. Şimdi Babil'in ona ihtiyacı var ve seçim yapması gerek. full oyun Zincirli ve karanlık olan taraf mı, yoksa kaybetmek üzere olduğu her şey için aydınlık mı? İnanın şuan ellerim klavyede bu satırları yazarken o kadar mutlu ve müteşekkirim ki anlatamam. Çünkü bu yıl beni en çok heyecanlandıran ve piyasaya çıkışını dört gözle beklediğim yegane önemli oyunu sizlere ben aktarmaktayım. Bu benim için gerçekten de önemli bir şey. Bildiğiniz gibi Prince of Persia adından sıkça söz ettiren, tartışmalara konu olan, çıkış tarihi en çok merak edilen özel isimlerden biridir. Bu yüzdendir ki benim tarafımdan da sürekli "hassasiyetimdir" diye ifade edilen her Prince yapımı çıktığı dönem diğer oyunlardan ayrı bir kefeye konulur. Yaklaşık on altı yıl önce piyasaya çıkan ilk versiyon olsun, son 3 yıl içerisinde çıkan yeniden yapım versiyonlar olsun aldıkları olumlu olumsuz eleştirilerle o dönemler sayfaları işgal etmeyi bilmişlerdi. Oyunun incelemesini verdikten sonra sıra geldi oyun indirme linklerini.    
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ekim 13, 2010, 02:00:15 ÖS |
|
7777777
|
tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2011, 11:40:27 ÖÖ |
|
mojoxo
|
tşkr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Prince of persia 3: the two thrones Dosyasi, Prince of persia 3: the two thrones Belgesi, Prince of persia 3: the two thrones Programi, Prince of persia 3: the two thrones Oyunlari, Prince of persia 3: the two thrones Download, Prince of persia 3: the two thrones Resimleri, Prince of persia 3: the two thrones Hikayeleri, Prince of persia 3: the two thrones Haberleri, Prince of persia 3: the two thrones Indir,
Prince of persia 3: the two thrones Yükle, Prince of persia 3: the two thrones Videosu, Prince of persia 3: the two thrones Arsivi, Prince of persia 3: the two thrones Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Prince of persia 3: the two thrones, Paylasim, Oyun, Torrent,Prince of persia 3: the two thrones, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Prince of persia 3: the two thrones, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Prince of persia 3: the two thrones
|
Yükleniyor...
| | |