| Ocak 24, 2009, 10:06:37 ÖS |
|
|
yaa ben özel mesaj gönderemiyorum >:(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2009, 12:45:57 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
neden kimse beni kaile almıyor beni sevmiyormusunuz yoksa :P msj diyom özel diyom atamıyom diyom eeee daha kaç defa söyleyeyim bunu bilmiyorum ki :D sonunda üyeliği iptal edip baştan girecem kaptan bu sefer daha çok uğraşacaksın hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2009, 07:44:42 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Uyusluk yapma :o
Bakayım neden atamıyorsun özel mesaj hem kime atıcan özel mesaj de bakem bana
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 16, 2009, 11:46:49 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
yok hani bigün birilerine msj atmam gerekirse diye düşündüm :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2009, 12:41:15 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eeth. bnde atamamışdım
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 16, 2009, 12:45:24 ÖS |
|
SaFKaN
|
bazılarına atıyorum bazılarında böyle bir kullanıcı yok diyor :) kendime de denedim atamadım bende yokmuşum öle dedi :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2009, 01:44:30 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hehe bizim ilk kayıt oldugumuz uyelık bu değil çunku veritabanında kayıt isimlerimiz farklı
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 16, 2009, 02:00:29 ÖS |
|
SaFKaN
|
peki düzelmezmi bu iş :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2009, 03:31:35 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
hehe Bkmak lazım SaFKaN ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2009, 10:27:17 ÖS |
|
EmRe-Y
|
bu yorum yazmadan içeriği görememe olayı cok canımı sıktı :o
Bişey indirceğim vardı sırf onun yüzünden vazgectim valla :D
Şartmı bu ?
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Haziran 19, 2009, 10:38:33 ÖS |
|
SaFKaN
|
Emrecim buna mecbur bıraktılar :) adamlar üye oluyor alıp gidiyor insan bi tşk falan eder emek veriliyor sonuçta. böyle bir çözüm bulduk mecburen.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2009, 11:44:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Emre aynen öle ama sizin yasagınızı kaldırıcam yarın size açık olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Özel mesaj Dosyasi, Özel mesaj Belgesi, Özel mesaj Programi, Özel mesaj Oyunlari, Özel mesaj Download, Özel mesaj Resimleri, Özel mesaj Hikayeleri, Özel mesaj Haberleri, Özel mesaj Indir,
Özel mesaj Yükle, Özel mesaj Videosu, Özel mesaj Arsivi, Özel mesaj Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Özel mesaj, Paylasim, Oyun, Torrent,Özel mesaj, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Özel mesaj, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Özel mesaj
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |