| Ekim 21, 2009, 01:48:36 ÖÖ |
|
|
Orada Başlıyor Ayrılık
Akıp gitti günler paylaşılan simit tadını içilen çay buharını anılara katıp gitti
Bir şey kalmadı koyacak merhabayla hoşça kal arasına
Eleştiri yazıları okuyorum günlerdir şiire, yaşama, aşka dair
Ve son kez; yıkımı başlayan gecekondunun duvarında, yıllardır direnen yazımı okuyorum
Bir gezginim şimdi gemisi beklerken açılmak için yeni sulara yıllar sonra anılarıyla yüzleşen bir gezgin
Soluğuma çekiyorum anıları yavaş yavaş terk ederken limanı
İki kişilik çoğunluğum. Sevince heyamola. Göremeyince bazen bir kederin sisinden uzağı oluyorum kendimin. Sevinç bana alarga
Düşünüyorum da her gemi ayrılmak üzere giriyor limana ve orada başlıyor ayrılık
Bir şeyler kalmamışsa merhabayla hoşça kal arasında
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Orada Başlıyor Ayrılık Dosyasi, Orada Başlıyor Ayrılık Belgesi, Orada Başlıyor Ayrılık Programi, Orada Başlıyor Ayrılık Oyunlari, Orada Başlıyor Ayrılık Download, Orada Başlıyor Ayrılık Resimleri, Orada Başlıyor Ayrılık Hikayeleri, Orada Başlıyor Ayrılık Haberleri, Orada Başlıyor Ayrılık Indir,
Orada Başlıyor Ayrılık Yükle, Orada Başlıyor Ayrılık Videosu, Orada Başlıyor Ayrılık Arsivi, Orada Başlıyor Ayrılık Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Orada Başlıyor Ayrılık , Paylasim, Oyun, Torrent,Orada Başlıyor Ayrılık , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Orada Başlıyor Ayrılık , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Orada Başlıyor Ayrılık
|
Yükleniyor...
|