| Ağustos 31, 2007, 11:06:40 ÖS |
|
|
Arkadaşlar mail adreslerinizi gizlemeniz önemle rica olunur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2007, 10:58:55 ÖS Gönderen: fatcil »
|
|
|
|
| Eylül 01, 2007, 07:56:51 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Evet arkadaslar mail adreslerınızı gizlemeye özen gösteriniz bundan dogacak hiçbir sonuç bizim mesulıyetımız altında değildir uyarn için tesekkür ederım fatcil
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 01, 2007, 09:14:04 ÖS |
|
kanunsuz_hacker
|
bencede özellikle bayanlar gizlese süper olacak
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
| Eylül 09, 2007, 12:40:56 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hihiihi ben zati gizlemiştimm :D gülşen ablama söyliyim oda gizlesin hehehehe
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 17, 2008, 07:44:45 ÖS |
|
nezo87
|
ben gizledim daha doğrusu onu işaretledim ama yinede gözüküyo napcaz yaa millet yardım edin zaten uzun zamandır bakmıyorum siteye özledim sizi arkadaslar KENDİNİZE İYİ BAKIN
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2008, 07:54:37 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h.g öncelikle bir çaresine bakarız
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 18, 2009, 12:09:43 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
konuyu güncel tutalım görmeyen arkadaşlarda baksın lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 18, 2009, 07:25:21 ÖÖ |
|
kalpsiz_melek
|
ya ben gizlemeye calısıyom..olmuyo ??? ???
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Haziran 18, 2009, 10:52:58 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
ya ben gizlemeye calısıyom..olmuyo ??? ???
Senınkı zaten gizli
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 18, 2009, 06:41:45 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
cidden mi ya ama ben goruyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 18, 2009, 07:32:43 ÖS |
|
SaFKaN
|
sen kendi msn ni görürsün...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 18, 2009, 07:50:35 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
oh oh ii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Dosyasi, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Belgesi, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Programi, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Oyunlari, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Download, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Resimleri, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Hikayeleri, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Haberleri, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Indir,
ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Yükle, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Videosu, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Arsivi, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk..., Paylasim, Oyun, Torrent,ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk..., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk..., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ÖNEMLİ...Mail Adresleri Hk...
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |