| Şubat 20, 2010, 10:49:49 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: New York (2009) Altyazılı Dosyasi, New York (2009) Altyazılı Belgesi, New York (2009) Altyazılı Programi, New York (2009) Altyazılı Oyunlari, New York (2009) Altyazılı Download, New York (2009) Altyazılı Resimleri, New York (2009) Altyazılı Hikayeleri, New York (2009) Altyazılı Haberleri, New York (2009) Altyazılı Indir,
New York (2009) Altyazılı Yükle, New York (2009) Altyazılı Videosu, New York (2009) Altyazılı Arsivi, New York (2009) Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
New York (2009) Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,New York (2009) Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, New York (2009) Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, New York (2009) Altyazılı
|
Yükleniyor...
|