| Haziran 26, 2009, 01:07:07 ÖÖ |
|
|
Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz?
Birbirimizi daha iyi tanımak adına güzel bir konu olacağını düşünüyorum :)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2009, 01:13:22 ÖÖ Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Haziran 26, 2009, 01:10:22 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Ben başlayayım İstanbulluyum Masalaskimla eniştem Fatcil ablam AŞİNA sayesinde tanıştım... İyiki tanımışım ama bir aile ortamı var ;)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2009, 01:14:05 ÖÖ Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Haziran 26, 2009, 01:19:42 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Bende Devam Edeyim İstanbul Doğdum Büyüdüm Ama Bayburtluyum...
Masalaskım 2007 yılı agustos ayında bir host sirketimi kesfetmemle açma kararı aldım bu host sirketinin bir özelliği yok sadece bahane arıyordum site açmaya :) daha önce çok deneyimim vardı zaten Masalaskim aslında bir program download platformu olacaktı ama isim bulamayınca uygun bende Love Story = Öykü Askım ismini biraz daha güzel oalcakğını düsünerek masalaskım olarak su anki aşk ve paylasım platformumuzu kurdum tek amacım saygı ve sevgi çercevsinde bir aile ortamı kurmaktı basardıgıma inanıyorum destek veren masalaskım a gercekten gönul veren arkadaslara teşekkür ediyorum. biz basladık siz devam edin demi:))))
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 26, 2009, 02:56:53 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
bilgisayar odevim için yazılar arıyodum...ve buraya tıkladım hosuma gittti o gundenden sonra masalaskimliyim
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Temmuz 07, 2009, 09:05:31 ÖS |
|
bαL10cuк
|
doqma büyüme istanbuLLuyum
ee siteyi abim kurunca ßnmde burda olmamam oLmas dimi :P :> :> :>
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Dosyasi, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Belgesi, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Programi, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Oyunlari, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Download, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Resimleri, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Hikayeleri, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Haberleri, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Indir,
Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Yükle, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Videosu, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Arsivi, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz?, Paylasim, Oyun, Torrent,Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Nasıl Masalaskımlı Oldunuz? Nerelisiniz?
|
Yükleniyor...
| | | | |