| Haziran 12, 2008, 02:16:35 ÖS |
|
|
işte anlamak istemediğin konu mesela gunessim
gunessim:administratör 84 yorum demişsin o her ne kadar siteye giremesede az mesajı olsada sitenin tasarımında emeği payı var
ama sitenin tasarımında payı olmayanlarda sitede bulunuş zamanlarına ve mesaj yazışlarına göre yetki alıyorlar
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 12, 2008, 05:46:55 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
emeği olanlar da vardır ama olmayanlar da var tabi sırf arkadaş diye seviye yükseliyo
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 12, 2008, 06:09:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
 |
|
|
söyleyim selmacım bioshock:administratör 3 yorum decipher:co-admin 7 yorum septikkerkenez:global moderatör 1 yorum erdy7:co-admin 3 yorum gunessim:administratör 84 yorum selin:süper moderatör 23 yorum şirine86:administratör 49 yorum theangelofdeath:administratör 0 yorum
kadir abi ben sadece seviye emeğe göre yükselmiyo onu söyledim siteye bu kadar az yorum yazıp seviyesini yükseltenler de var mesela arkadaşlıklar da önemli bu seviyelerde kadir abi ben bunu sana daha önce de söylemiştim sitede belli bi düzenleme olması lazım aslında yapılan yorum sayısına göre seviye yükselse daha ii olur
sağlam bır lıset çıkarmıssın orada sadece gunessım decipher ve bioshoik i ben ekledım gunessım ve decipher çölatesı yapımcıları bioshoik ta asklar skınsı yapan sahıstır bunlar temalrını bıızmle paylasırken kurus para almadılar su anda kullandıgımız temanın değeri henuz paha bıcılmedı ve bızden baskada kımsede yok yanı henuz pıyasaya surulmemıs bır surum tema kulnıyorken o kısıye admınlık neden vermıyım ayrıca bıoshıck ve decipher sohbetım bıle yok denecek kadar az :) bu knuya neden bu akdar taktınız bılmıyorum ama içiniz raht olsn bır kaç tane daha mod alındıktan sonra bu sıtetde yetkı verılısı duracaktır yanı su ankı modlar admınler sonuncular gereksz gorduklerımı ben sılmesını bıılırım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 12, 2008, 06:20:10 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Hadi KAvgaaa edelimmmmmmmmmm ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Haziran 12, 2008, 06:26:29 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
bencede hadı edelımmmm :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 12, 2008, 06:32:27 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Kadir abi ben sana köstek olmak istiyoruuummm >:(
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Haziran 12, 2008, 06:36:42 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
bende oluyon demıyom kı zaten konu bırazda daha uzarsa ben kılıtlıyıcem konuyu aslında demet ıyı bır konuya deyınmıs kertenez falan ben onları bılmıyordum uzun zamandır sıteye gırmmeıs sadece bır ıkı selam verıp kaçmıs adamlar ama yetkı almıslar admın bıle var aralarında tasarımcı kurucu bensem ve bu adamlar konu açmadılarsa kım vermıs yetkıyı bılmıyorum arastırayım geregını yapacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 12, 2008, 08:27:41 ÖS |
|
SaFKaN
|
bende oluyon demıyom kı zaten konu bırazda daha uzarsa ben kılıtlıyıcem konuyu aslında demet ıyı bır konuya deyınmıs kertenez falan ben onları bılmıyordum uzun zamandır sıteye gırmmeıs sadece bır ıkı selam verıp kaçmıs adamlar ama yetkı almıslar admın bıle var aralarında tasarımcı kurucu bensem ve bu adamlar konu açmadılarsa kım vermıs yetkıyı bılmıyorum arastırayım geregını yapacağım Kadir ben kilitliyim mi konuyu :D hiç konu kilitlemedim canım çekti şimdi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 12, 2008, 08:35:47 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
kilitle :) bana ne soruyon allah allah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 12, 2008, 08:38:48 ÖS |
|
SaFKaN
|
yaa sen ne zekisin öle :D ben konuyu kilitlesem ne olur artık bilmiyorum... hehehe safkan hangi hakla konu kilitliyor derler artık ;D ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 13, 2008, 01:46:28 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:P
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 13, 2008, 08:09:19 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
kadir abi benim de demek istediğim buydu işte senin yaptığın herşeye saygım sonsuz ama admin olanlardan bazıları arkadaşlarını senden izinsiz yükseltiyolar bunu ya sadece sen yürüteceksin yada gerçekten güvendiğin bir kişiye bu görewvi vereceksin tabi bu sadece benim düşüncem yanlış anlama ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 13, 2008, 08:27:52 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Yok yanlıs anlamıyorum dun zaten gereksızlerın sılınmesı ıcın kucuk bır çalısma yapıldı dıye bılıyorm saol dıkkatın ıcın saygındanda emınım zaten canım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2008, 10:12:12 ÖÖ |
|
OnLiNe_DeWiL
|
anaaaaa bı konu yazdım mıllet nerelere goturdu :) valla ben zaten tasarımcı deıl donanımcıyım sıtede felan moderatorlugu sadece makara olsun dıe yazdım :)) ama sunu solıım moderator veya admın olmak hersey deıl sız sonucta bı sıteyı sevıyosanız admın veya moderator olmanısa gerenk yok o sıteye emek verdıgınızde emegınızın karsılıgını admınlık veya moderatorluk olarak almasanızda sıte halkının sevgısını kazanarak alırsınız soyleyın sımdı bana hangısı daha ıı moderatorlukmu yoksa sıte halkının sızı sevıp saymasımı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2008, 12:11:15 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
anaaaaa bı konu yazdım mıllet nerelere goturdu :) valla ben zaten tasarımcı deıl donanımcıyım sıtede felan moderatorlugu sadece makara olsun dıe yazdım :)) ama sunu solıım moderator veya admın olmak hersey deıl sız sonucta bı sıteyı sevıyosanız admın veya moderator olmanısa gerenk yok o sıteye emek verdıgınızde emegınızın karsılıgını admınlık veya moderatorluk olarak almasanızda sıte halkının sevgısını kazanarak alırsınız soyleyın sımdı bana hangısı daha ıı moderatorlukmu yoksa sıte halkının sızı sevıp saymasımı
yürü be kanka kim tutar seni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Dosyasi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Belgesi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Programi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Oyunlari, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Download, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Resimleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Hikayeleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Haberleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Indir,
MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Yükle, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Videosu, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Arsivi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Paylasim, Oyun, Torrent,MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MODERATÖR NASIL OLURUM¿
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |