| Mart 16, 2009, 10:31:02 ÖS |
|
|
bugün nedir bu mod aşkı böyle anlayamadım...
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D Ya bu kadar belli eidlmez ki bu olay :D hayır komık duruma dusuyor insan farkına varmıştır artık üyelik bile istiyemicek :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:33:45 ÖS |
|
SaFKaN
|
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D Ya bu kadar belli eidlmez ki bu olay :D hayır komık duruma dusuyor insan farkına varmıştır artık üyelik bile istiyemicek :D yok yaa yazık mod yapalım biz bunu ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:36:14 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D Ya bu kadar belli eidlmez ki bu olay :D hayır komık duruma dusuyor insan farkına varmıştır artık üyelik bile istiyemicek :D yok yaa yazık mod yapalım biz bunu ;D evet evet yapalım bukadar ısrar yazıkk ::) :P :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:42:20 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Vallaha siz bilirsiniz ama bu adam moderatorluk yapmak ıstediği sitede kızlara mesaj atıp msn sını ıstıyor
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 16, 2009, 10:47:32 ÖS |
|
SaFKaN
|
hehehe mod yapalım da hangi üyeliğini yapsak acaba önce buna karar vermek lazım ;D ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:49:03 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hehehe mod yapalım da hangi üyeliğini yapsak acaba önce buna karar vermek lazım ;D ;)
süpeerrr ;D :D ;D :D ;D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 18, 2009, 07:33:15 ÖS |
|
askıdayım
|
MODERATÖR ARIYOMUŞSUNUZ EĞER BENİ SEÇERSENİZ KARLI ÇIKARSINIZ MODERATÖRLÜK KARİYERİM ÇOK PARLAKTIR.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 18, 2009, 07:50:43 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
bak bu gusel işte kariyer önemliiii :P ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 18, 2009, 07:51:17 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
MODERATÖR ARIYOMUŞSUNUZ EĞER BENİ SEÇERSENİZ KARLI ÇIKARSINIZ MODERATÖRLÜK KARİYERİM ÇOK PARLAKTIR.
Ekledim umarım bir daha aynı sekılde hareket etmezsin ii paylasımlar
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 18, 2009, 08:00:28 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hayırlı olsun kardeş paylaşımlarını beklıyoruz.. ;D yada sen askıda kal :P
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2009, 12:24:50 ÖÖ Gönderen: GuneSsiM »
|
|
|
|
| Nisan 16, 2009, 02:59:59 ÖS |
|
mali03
|
msn adresi vermek yasaktır...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2009, 08:44:38 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Mayıs 21, 2009, 09:26:23 ÖÖ |
|
kalpsiz_melek
|
arkadaslar bende moderatö olmak istiyorum....eger iste uygun gorurseniz seve seve yaparım
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Haziran 27, 2009, 08:40:20 ÖS |
|
TosBaHa
|
:VV Merhaba, Moderator Başvuru Formu!
ADI:Berkay SOYADI:Elmas YAS:23 SEHIR:Çanakkale Açıklama:Ben berkay daha önce tam 10 kez moderatorluk yaptım ve buraya geldim gittigim sitelerin çogu kapandı en son buraya geldim inşallah moderator olurum
|
|
|
|
|
|

|
|
| Haziran 27, 2009, 08:42:23 ÖS |
|
TosBaHa
|
Merhaba, ADI:Berkay Soyadı:Elmas yas:23 sehir:Canakkale Açıklama:Merhaba ben berkay daha önce 10kez moderatoorluk yaptm ve yaptıgım sitelerin çogu kapandı ve sonunda buraya geldim inşallah moderator olruum.
|
|
|
|
|
|

|
|
| Haziran 27, 2009, 08:59:18 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Merhaba, ADI:Berkay Soyadı:Elmas yas:23 sehir:Canakkale Açıklama:Merhaba ben berkay daha önce 10kez moderatoorluk yaptm ve yaptıgım sitelerin çogu kapandı ve sonunda buraya geldim inşallah moderator olruum.
H.g. Arakdasım Paylasımlarına baslarsan burada sana kapımız açık bu sitenin kapanma ihitmali yok oyle bır endısen olmasın simdiden basarılar diliyorum KaPTaN6 veya SaFKaN en kısa sürede sennle ılgılenecektir
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Moderatör Alımı Başlamıştır Dosyasi, Moderatör Alımı Başlamıştır Belgesi, Moderatör Alımı Başlamıştır Programi, Moderatör Alımı Başlamıştır Oyunlari, Moderatör Alımı Başlamıştır Download, Moderatör Alımı Başlamıştır Resimleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Hikayeleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Haberleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Indir,
Moderatör Alımı Başlamıştır Yükle, Moderatör Alımı Başlamıştır Videosu, Moderatör Alımı Başlamıştır Arsivi, Moderatör Alımı Başlamıştır Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Moderatör Alımı Başlamıştır, Paylasim, Oyun, Torrent,Moderatör Alımı Başlamıştır, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Moderatör Alımı Başlamıştır, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Moderatör Alımı Başlamıştır
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |