| Mart 16, 2009, 07:15:53 ÖS |
|
|
beni lütfen kabul edn ne olsa yaparım ya
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:17:27 ÖS |
|
SaFKaN
|
beni lütfen kabul edn ne olsa yaparım ya
bu ne ısrar böyle ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:19:04 ÖS |
|
adanalı13
|
ben ne yaptımmmmm beni kabul ediniz lütfen ne iş olursa verin yaparım lütfen beni kabul edin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:19:35 ÖS |
|
SaFKaN
|
hoşgeldin aramıza paylaşımlarını bekliyoruz :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 08:10:10 ÖS |
|
adanalı13
|
beni kabul edin lütfenn ben size ne yaptım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 08:27:57 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
neden bukadar ısrarcısın anlayamadım.. zaten aramızdasın herkezin hoşgeldın demesinimi beklıyorsun ::) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 09:06:34 ÖS |
|
adanalı13
|
Bende moderatör olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 09:47:58 ÖS |
|
SaFKaN
|
şaka falan mı bu yaa daha nasıl kabul edebiliriz anlayamadım. sen paylaşımlarını yap zamanla uygun görülürse mod olursun zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 09:52:02 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
;D ;D ;D hehe biz ona cewap verdikçe aynı şeyi tekrarlıcak..
bencede şaka gibi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:15:31 ÖS |
|
aslan21
|
Benim bi sitede moderatörlüğüm var eğer site admini de kabul edersel beni moderatör yapar mısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:22:44 ÖS |
|
aslan21
|
artık globalsin iyi şanslar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:24:04 ÖS |
|
SaFKaN
|
bugün nedir bu mod aşkı böyle anlayamadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:26:21 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:27:06 ÖS |
|
SaFKaN
|
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D evet bende baktım şimdi aynı kişi işi gücü yok üye olup olup yazıyor ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 10:28:28 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
sanırım aynı kişi ip ler aynı ;D Ya bu kadar belli eidlmez ki bu olay :D hayır komık duruma dusuyor insan
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Moderatör Alımı Başlamıştır Dosyasi, Moderatör Alımı Başlamıştır Belgesi, Moderatör Alımı Başlamıştır Programi, Moderatör Alımı Başlamıştır Oyunlari, Moderatör Alımı Başlamıştır Download, Moderatör Alımı Başlamıştır Resimleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Hikayeleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Haberleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Indir,
Moderatör Alımı Başlamıştır Yükle, Moderatör Alımı Başlamıştır Videosu, Moderatör Alımı Başlamıştır Arsivi, Moderatör Alımı Başlamıştır Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Moderatör Alımı Başlamıştır, Paylasim, Oyun, Torrent,Moderatör Alımı Başlamıştır, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Moderatör Alımı Başlamıştır, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Moderatör Alımı Başlamıştır
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |