| Ağustos 10, 2008, 06:31:58 ÖS |
|
|
Moderatör Alımı Başlamıştır. Moderatör olmak isteyenler bu konuya cevap yazsınlar alımı yapılacak gruplar
Moderatör
Süper Moderatör
Global Moderatör
Şekliden açtıkları konuya göre değişecek.
İyi paylaşımlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2008, 07:35:30 ÖS Gönderen: ^^HaYaL_PReNSi^^ »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 16, 2009, 12:46:08 ÖS |
|
kartal009
Ziyaretçi
|
Ben başka bir sitede moderatörlük yapmıştım ve de mesajlarım çok okunuyordu ama site çöktü ve de ben site arıyordum sizi buldum beni sitenize kabul ederseniz sizleri özmiyeceğimden emin olabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 12:48:07 ÖS |
|
kartal009
Ziyaretçi
|
Şey ben bide o sitede yükselerek global moderatör olmuştum sitenin adını da vereyim bozuk ama olsun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 16, 2009, 01:36:14 ÖS Gönderen: ^^HaYaL_PReNSi^^ »
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 02:45:49 ÖS |
|
SaFKaN
|
komiser009 aramıza hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 03:52:43 ÖS |
|
komiser009
|
Ben başka bir sitede moderatörlük yapmıştım ve de mesajlarım çok okunuyordu ama site çöktü ve de ben site arıyordum sizi buldum beni sitenize kabul ederseniz sizleri özmiyeceğimden emin olabilirsiniz ÜZÜR DİLERİM BENİ TEKRAR MODERATÖR YAPAR MISINIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 04:03:54 ÖS |
|
komiser009
|
eVET ÜYEYDİM AMA ARAMIZDA TARTIŞMA OLDU BENİ YENİDEN GLOBAL MODERATÖR YAPAR MISINIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 05:33:38 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
eVET ÜYEYDİM AMA ARAMIZDA TARTIŞMA OLDU BENİ YENİDEN GLOBAL MODERATÖR YAPAR MISINIZ
Ben sana dedım kusura bakma sitede kızlara mesaj atınca sanma ki ben görmuyorum dier yöneticilere bosuna gitme onlar neden tartıstıgını bılmıyormus demıyorsun kı ben sıtedeki kızların maille msn sını ıstedim
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 16, 2009, 06:12:49 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
demek öylee.. bemde araştırmaya calıştım baya istekli bi uye dedim ama isteği faklıymış demek..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 06:57:19 ÖS |
|
adanalı13
|
Ben bu işte kabiliyetliyim beni kabul ederseniz sitemizi türkiyede duyurabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:06:17 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
ısrarcı uye ;D ;D ;D ;D sen uyesin uye olarak kalacaksın ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:07:17 ÖS |
|
adanalı13
|
ya beni lütfen kabul ediin ben ne yaptım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:07:45 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
ısrarcı uye ;D ;D ;D ;D sen uyesin uye olarak kalacaksın ;D ;D ;D
yeterli gelmıstır sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:08:53 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
AYY BEN MASALASKIMI COK SEVİYORUM YAAAAA ;D ;D :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:09:46 ÖS |
|
adanalı13
|
ya ben ne yaptım anlamıyorum bişey
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2009, 07:14:27 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
arkadaşım paylaşımlarını uye olarakta yapabilirsin.. hoşgeldin aramıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Moderatör Alımı Başlamıştır Dosyasi, Moderatör Alımı Başlamıştır Belgesi, Moderatör Alımı Başlamıştır Programi, Moderatör Alımı Başlamıştır Oyunlari, Moderatör Alımı Başlamıştır Download, Moderatör Alımı Başlamıştır Resimleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Hikayeleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Haberleri, Moderatör Alımı Başlamıştır Indir,
Moderatör Alımı Başlamıştır Yükle, Moderatör Alımı Başlamıştır Videosu, Moderatör Alımı Başlamıştır Arsivi, Moderatör Alımı Başlamıştır Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Moderatör Alımı Başlamıştır, Paylasim, Oyun, Torrent,Moderatör Alımı Başlamıştır, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Moderatör Alımı Başlamıştır, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Moderatör Alımı Başlamıştır
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |