| Haziran 04, 2010, 11:36:10 ÖÖ |
|
|
merhaba dostlar,aranıza yeni katıldım... hüzünmasalının tavsiyesiyle geldim umarım keyifli saatler geçiririz hep beraber... hepinize saygı ve sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 11:55:53 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
merhaba dostlar,aranıza yeni katıldım... hüzünmasalının tavsiyesiyle geldim umarım keyifli saatler geçiririz hep beraber... hepinize saygı ve sevgiler..
Hosgeldiniz aramıza istersen söyle hüzün masalının yanında bir yerde sende yerini al ne olur ne olmaz kayıp olma sonra :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 04, 2010, 01:06:06 ÖS |
|
serdar1111
|
kaybolmayız inş... P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 04:31:34 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Serdar hosgeldin :E:D:A :MM
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Haziran 05, 2010, 05:07:26 ÖS |
|
serdar1111
|
hoşbulduk arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 10, 2010, 09:37:47 ÖS |
|
SaFKaN
|
gene geç kalmışım :) ama hoşgeldin arkadaşım aramıza
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 11, 2010, 02:26:39 ÖS |
|
serdar1111
|
teşekkürler hoşbulduk arkadaş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: merhaba Dosyasi, merhaba Belgesi, merhaba Programi, merhaba Oyunlari, merhaba Download, merhaba Resimleri, merhaba Hikayeleri, merhaba Haberleri, merhaba Indir,
merhaba Yükle, merhaba Videosu, merhaba Arsivi, merhaba Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
merhaba, Paylasim, Oyun, Torrent,merhaba, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, merhaba, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, merhaba
|
Yükleniyor...
| | | | | | |