| Nisan 04, 2008, 05:19:26 ÖS |
|
|
naber arkadaşlar bugün üye oldum bengül ve demet arkadaşlarım nezaket ablam olur ona göre beni ihmal etmeyin yardımcı olun beyler bayanlar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 05:36:03 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
hoşgeldin canım sen de gittikçe büyüyoruz ha
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 06:02:40 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
TAAAAAAA ORDAN BURAYA SEFALAR GETİRDİN ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 06:52:13 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
hoşgeldin kıssadanhisse masalaskim ailesine katıldığın için teşekkurler, gerekli her türlü konuda yardımcı oluruz ..
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 05, 2008, 09:50:20 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hehe İhmal etmeyiz kıssadanhisse her türlü konuda istekde bulunabılırsın ailemize hosgeldin
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:38:37 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
hoşgeldin aramıza
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:39:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h.g kıssadanhisse iyi paylaşımlar ;)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 05, 2008, 03:01:23 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
:-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 06:51:08 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
arkadaşlar kıssadanhisse demek yerine hatice diyebilirsin kızım den de ne zor nick koymuşsun ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 09:10:50 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
arkadaşlar kıssadanhisse demek yerine hatice diyebilirsin kızım den de ne zor nick koymuşsun ;D
tamam hatce :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 12:14:16 ÖS |
|
nezo87
|
hoşbulduk saolun walla süper bi site arkadasların dedikleri kadar varmış saolun saolun saolun ayrıca servet abi naaptın yaa ismimi sende hatçe dersen ben yanmışım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 12:17:40 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
8) saka hatice paylasımlarını beklios ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 11, 2008, 10:38:34 ÖÖ |
|
ebrar
|
hoş geldin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 10:52:53 ÖÖ |
|
DecipheR
|
Hoş Geldin Aramıza Elimizden Geldiğince Yardımcı Oluruz.
|
|
|
|
|
|
Kim Bu Cennet Vatan Uğruna Olmazki Feda?? "|DecipheR|"
|
|
|
Google Words: meraba millet Dosyasi, meraba millet Belgesi, meraba millet Programi, meraba millet Oyunlari, meraba millet Download, meraba millet Resimleri, meraba millet Hikayeleri, meraba millet Haberleri, meraba millet Indir,
meraba millet Yükle, meraba millet Videosu, meraba millet Arsivi, meraba millet Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
meraba millet, Paylasim, Oyun, Torrent,meraba millet, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, meraba millet, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, meraba millet
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |