| Haziran 02, 2009, 02:19:42 ÖS |
|
|
 |
|
|
Irak'ın El Cezire televizyonundan alınan bilgiye göre: Amerikalılar inek dolu bir kamyonu havaya uçurmuş, bütün inekler ölmüş.. YAŞIYORSAN BİR HABER VER :D
*******************************************************************************************************
Sen hayatımda gördüğüm en adi, en menfaatçi, en ş.e.r.e.f.s.i.z., en psikopat, en karaktersiz, en m.a.n.y.a.k. insanları bile yola getirecek kadar mükemmel birisin.. ~SEN BİTANESİN~
****************************************************************************************************************
Dertleşmek istiyorsan 1'i tuşla.. Birisine sarılmak istiyorsan 2'yi tuşla.. Eğlenmek için 3'ü tuşla.. Mutlu olmak için 4'ü tuşla.. Hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla.. ;D
*************************************************************************************************************
DUY FERYADIMI..! Sana 1,5 porsiyon öfke, 1,5 porsiyon haykırış ve ortaya da alevli bir yakarış ısmarlıyorum.. :) BENİ UNUTTUN :(
*************************************************************************************************************
Sana bir şey söyleyeceğim, ama sakın üzülme; dün doktora, gittim böbreğimde kum, kalbimde seni buldular!... ;D
Sevgilim seni tv kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla sevdiğimi söylemiş miydim? :P
Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
**************************************************************************************************************
Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum…
**************************************************************************************************************
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 17, 2009, 03:35:51 ÖS |
|
SaFKaN
|
Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum… zuhahahaha süpermiş bu yaa sağol canım paylaşım için... +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: MaTRaX Dosyasi, MaTRaX Belgesi, MaTRaX Programi, MaTRaX Oyunlari, MaTRaX Download, MaTRaX Resimleri, MaTRaX Hikayeleri, MaTRaX Haberleri, MaTRaX Indir,
MaTRaX Yükle, MaTRaX Videosu, MaTRaX Arsivi, MaTRaX Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MaTRaX, Paylasim, Oyun, Torrent,MaTRaX, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MaTRaX, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MaTRaX
|
Yükleniyor...
| |