Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 3821 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını  (Okunma Sayısı 3821 defa)
Eylül 06, 2008, 01:04:32 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 10:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4533
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her gecen karsınıza yeniliklerle çıkan masalaskim'da artık facebook ve benzeri sitelerdeki gibi kişisel (özel) profil alanı oluşturabileceksiniz.
Bu alana resimlerinizi ekleyebilir, arkadas listesi oluşturabilir, video gibi özellikler ekleyebilirsiniz ve geliştirilebilir olması sayesinde sürekli eklentiler eklenecektir.

Örnek Profil Alanı İçin Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Tıklayın

Bakalım en güzel profil alanı kimin olacak.

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Eylül 06, 2008, 09:54:24 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 12:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Valla kaptan helal olsun hiç boş durmuyorsun :)
Güzel birşey daha yapmışsın emeğine sağlık...

Google Words: Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Dosyasi, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Belgesi, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Programi, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Oyunlari, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Download, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Resimleri, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Hikayeleri, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Haberleri, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Indir, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Yükle, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Videosu, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Arsivi, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını, Paylasim, Oyun, Torrent,Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Masalaskim Yeniliklere Doymuyor Geliştirilmiş Profil Alanını

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS