| Ağustos 16, 2008, 01:10:10 ÖS |
|
|
Masalaskim sizlerle paylaştığı günden bu güne tam 1 yıl geçti ve sitemiz 1 yaşına bu mübarek günde girdi. Sitemiz her geçen gün seviyesinden ödün vermeden biraz daha büyüdü ve sonunda emeğimizin karışılığını alır duruma geldık. Masalaskim ailesi her gecen gün biraz daha büyüyor ve eminim 2'nci yaşında daha kalabalık bir aile daha iyi hizmetle burada olacağız. Unutmayınki Paylaştıkça Büyüyen Tek şey Sevgidir Sevginizi Göstermeye Ne Dersiniz.
Hepinize İyi Paylaşımlar...
St By KaPTaN6
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 16, 2008, 02:30:41 ÖS |
|
bαL10cuк
|
way bea o kadar oldu mu pek yararım olmasada bu sitede bir yılım geçmiş :D:D:D:D:
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ağustos 18, 2008, 09:54:20 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Nice senelere masalaskım 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: MasalAskim 1 Yaşında Dosyasi, MasalAskim 1 Yaşında Belgesi, MasalAskim 1 Yaşında Programi, MasalAskim 1 Yaşında Oyunlari, MasalAskim 1 Yaşında Download, MasalAskim 1 Yaşında Resimleri, MasalAskim 1 Yaşında Hikayeleri, MasalAskim 1 Yaşında Haberleri, MasalAskim 1 Yaşında Indir,
MasalAskim 1 Yaşında Yükle, MasalAskim 1 Yaşında Videosu, MasalAskim 1 Yaşında Arsivi, MasalAskim 1 Yaşında Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MasalAskim 1 Yaşında, Paylasim, Oyun, Torrent,MasalAskim 1 Yaşında, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MasalAskim 1 Yaşında, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MasalAskim 1 Yaşında
|
Yükleniyor...
| | |