| Ağustos 08, 2008, 11:03:54 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
açıklama: mandriva one, bir ev kullanıcısının hemen hemen her ihtiyacına cevap verebilecek, diğer işletim sistemlerinin dosya biçimleri ile uyumlu şekilde çalışabilecek şekilde yapılmış. bunlardan birkaçı. son teknolojileri desteklemesi ve kullanıcı dostu, yenilenmiş bir arayüz içermesi mandriva one`ı kullanmayı daha çekici hale getiriyor. bilgisayarınızı, cd ya da dvd sürücüden başlayacak şekilde ayarladıktan sonra mandriva one cd`sini cd ya da dvd sürücünüze takın ve internetten müziğe, ofis yazılımlarından programlamaya kadar hemen hemen her alanda mandriva`nızı kullanmaya başlayın. kde ve gnome olmak üzere iki farklı pencere yönetici için sürümü yapılmış olan mandriva one`ın, yukarıda kde pencere yöneticisini içeren sürümünün adresi bulunmaktadır. gnome pencere yöneticisine sahip olan cd`yi download21mek için Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yapburaya (694mb) tıklayın. donanım gereksinimleri : İşlemci : tüm pentium, celeron, athlon, duron, sempron işlemciler. ram : en az 256mb, önerilen 512mb. ekran kartı : nvidia, ati, intel® i8xx ve i9xx. ses kartı : tüm sound blaster uyumlu kartlar ve ac97 cd-rom veya dvd-rom sürücü  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Mandriva One Dosyasi, Mandriva One Belgesi, Mandriva One Programi, Mandriva One Oyunlari, Mandriva One Download, Mandriva One Resimleri, Mandriva One Hikayeleri, Mandriva One Haberleri, Mandriva One Indir,
Mandriva One Yükle, Mandriva One Videosu, Mandriva One Arsivi, Mandriva One Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Mandriva One , Paylasim, Oyun, Torrent,Mandriva One , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Mandriva One , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Mandriva One
|
Yükleniyor...
|