| Eylül 11, 2008, 11:59:06 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2008, 12:45:45 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Emeğine sağlık motorlu zebraya bayıldım :D
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 22, 2009, 03:36:14 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
sigara içen çoxuk çok komik yaa :D ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman •°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: Komikler Dosyasi, Komikler Belgesi, Komikler Programi, Komikler Oyunlari, Komikler Download, Komikler Resimleri, Komikler Hikayeleri, Komikler Haberleri, Komikler Indir,
Komikler Yükle, Komikler Videosu, Komikler Arsivi, Komikler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Komikler, Paylasim, Oyun, Torrent,Komikler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Komikler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Komikler
|
Yükleniyor...
| | |