| Mart 31, 2009, 01:07:14 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 09, 2009, 04:44:16 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
;D ;D ;D cook matrak ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Dosyasi, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Belgesi, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Programi, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Oyunlari, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Download, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Resimleri, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Hikayeleri, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Haberleri, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Indir,
Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Yükle, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Videosu, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Arsivi, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini, Paylasim, Oyun, Torrent,Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Karikatüre Gel Az Önce Çaldım Hepsini
|
Yükleniyor...
| |